Lambretta lantegian urtebetez

Lambretta lantegian urtebetez Behin Armeria Eskolako ikasketak amaituta, Ayra Durex lantegira joan zen. Eskolak amaitu eta egun gutxira hasi zen lanean; 17 urte zituen. Handik urtebetera Alfara joan zen. 1962 inguruan Lambrettatik deitu zioten: enpresa ez zihoan batere ondo eta enpresa salbatzeko ahalegina eskatu zioten Felixi. Urtebete ondoren Alfara itzuli zen. Lambretta enpresa oso ondo hasi zen, indar handiz eta irabazi askorekin. Baina enpresa sortu eta gutxira beherakada hasi zen: batetik, automobilen gorakada etorri zelako eta bestetik, Lambretta motor baten kostua handia zelako.