Aramaio (Araba)

Neguan eskolara

Neguan eskolara Felix auzoko Bengoa baserrian egon zen morroi zazpi urtetik hamabira bitartean. Handik neguan joaten zen eskolara. Goizean esnea banatu, errotara joan, eta arratsaldean eskolara. Lanean hasi zen arte ez zuen eskola gehiagorik izan. Orduan gau-eskolara joaten hasi zen Aramaion bertan. 28 urte zituela Zerrajera lantokian egin zuen argiketari ikastaro bat eta lan horretan jardun zuen erretiroa hartu arte. Arrasateko Eskola Profesionala ireki aurretik Aprendiz Eskola egon zen Zerrajeran.