Bilaketa

Pasarteak (111)

...m>Xabiertxo liburua. Libururik gabe ere bai. Zipitriaren metodologia.

• Seme-alabak andereño Elbirarengana
    Seme-alabak andereño Elbira Zipitriarengana bidali zituen denak. Ikastolak zabaldu zir...
  • Ikastolatik mojetara
    ...ekin hasi zen eskolarara joaten, mojetara. Elvira Zipitriaren ikastolara joaten zen gerra aurretik; Kanpande...
  • Seme-alabak ere Zipitriarekin ikastolan
    ... abian ziren seme-alabak izan zituenerako. Elvira Zipitriarekin ibili ziren bere seme-alabak. Harremanetarak...ziren bere seme-alabak. Harremanetarako zaila zen Zipitria. Frantsesa ikastera ere joaten ziren umeak. Beder...
  • Elbira Zipitriaren ikastola
    ...rekin. Anaia eta ahizpa zaharrena, berriz, Elbira Zipitriarengana joan ziren. Ikastola zuen hark Parte Zahar...
  • Ahizpa, lehenengo andereñotakoa
    ...koa izan zen; ikastola jarri zuen etxean, Elvira Zipitriarekin ikasita. Santo Tomas lizeoan egin zuen lana ...
  • Jakintza ikastolaren hastapenak
    ...iren Aintzane andereño zizurkildarrarekin. Elbira Zipitriak zabaldu zuen lehen ikastola Alde Zaharrean eta h...
  • Ikastolak
    Elvira Zipitria, ikastetxe desberdinak, Ikastolen mugimendua... a...
  • Euskara zabaltzen
    ...an, eta euskaraz idazten ikasten hasi zen, Elbira Zipitriarekin. Gau-eskola. Ikasitako metodologia zabaltzek...lehenengo etxean bertan eta gero Parte Zaharrean. Zipitriaren Nor-Nori-Nork sistema.