Dima (Bizkaia)

Bittor Kapanagarekin batera idatzitako nobela galdua

Bittor Kapanagarekin batera idatzitako nobela galdua <p>1982an ezagutu zuen Bittor Kapanaga. Iru&ntilde;a Kafetegiko eleberri laburren sariketara aurkeztu zen eta finalista geratu zen. Epaimahaian zegoen Bittor. Eztabaida izan zuten epamahaian: gaztea ala zaharra ote zen? Bittorrek gaztea zela esaten zuen, eta igarri. Ipuin horretatik nobela bat irten zen, Bittorren laguntzaz. Astebururo biltzen ziren. Amaitu zuten, baina ez zen argitaratu, argitaletxean galdu zelako.</p>

Tamaina:

1982an ezagutu zuen Bittor Kapanaga. Iruña Kafetegiko eleberri laburren sariketara aurkeztu zen eta finalista geratu zen. Epaimahaian zegoen Bittor. Eztabaida izan zuten epamahaian: gaztea ala zaharra ote zen? Bittorrek gaztea zela esaten zuen, eta igarri. Ipuin horretatik nobela bat irten zen, Bittorren laguntzaz. Astebururo biltzen ziren. Amaitu zuten, baina ez zen argitaratu, argitaletxean galdu zelako.