Antiguako lantegiak

Antiguako lantegiak <p>Antigua auzoan lantegi ugari zeuden: 'Jab&oacute;n Lagarto', 'Suchard'... Inguruko tabernak ez zituzten itxi ere egiten, dirua mugitzen zen bertan. Kanadara eraman nahi zuten Migel, berak ez zuen nahi ordea, dirua bertan irabazi eta bertan gastatu behar zela dio, ez bertan irabazi eta kanpoan utzi dirua. Ez zuen diru askorik aurrezten, parrandazalea baitzen oso.</p>

Tamaina:

Antigua auzoan lantegi ugari zeuden: 'Jabón Lagarto', 'Suchard'... Inguruko tabernak ez zituzten itxi ere egiten, dirua mugitzen zen bertan. Kanadara eraman nahi zuten Migel, berak ez zuen nahi ordea, dirua bertan irabazi eta bertan gastatu behar zela dio, ez bertan irabazi eta kanpoan utzi dirua. Ez zuen diru askorik aurrezten, parrandazalea baitzen oso.