Alfa lantegia nolakoa zen bera sartu zenean

Alfa lantegia nolakoa zen bera sartu zenean <p>Alfa lantegia nolakoa zen bera sartu zenean. Tailerraren gune desberdinak.</p>

Alfa lantegia nolakoa zen bera sartu zenean. Tailerraren gune desberdinak.

- Eta zelan zeuan pixkat banatuta?
- Ba, zan pabelloia ointxe bertan daona, fundiziñua ez ondiok, baiña beste aurrerao daon… Ezautzen dozu, ezta? Bueno, ba, haxe pabelloia. Ni ekin nitzanian ya pabelloi hori zeuan ya. Ofizinak gerotxuau in ziran; eskiña hau, San Andresko eskiñiau gerotxuau. Ez dakit ze fetxa izango zan. Baiña pabelloia bai. Nik hori txikitt… Eske lehelengo-lehelengo egon zan hamen Bista Alegren edo ez dakit nun, baiña nik hori ya… Hori gerra aurretik, eta ni hori ez naiz akordatzen. Ez.
- Ofizinak zeuaz… Bai, “oficina técnica” ta gero ofizinan, ba, administratibuak, espediziñua, “compras”… dana repartiduta, bakotxa beren… Ta gero, ba, taillarrak mekanika eta… ba…
- Bai, hori, hori, horretxek gauzok.