Iurreta (Bizkaia)

Atezaineri ez zieten garrantzirik ematen

Atezaineri ez zieten garrantzirik ematen Lezama atezain historikoaren lekukoa hartu zuen Carmelo Cedrunek. Beretzan zegoenik eta onena zen, oso ona, baina ez zen erregularra eta hori zen zuen akats bakarra. Valladoliden jokatutako partida baten ostean kendu zuen entrenatzaileak eta orduan izan zuen Carmelok postua jartzeko aukera. Bere ustez, Athleticek beti izan ditu atezain onak, baina prentsak sekula ez zion horrenbeste garrantzirik ematen atezainari. Golak sartzen zituen jokalariari ematen zitzaion protagonismoa.