Iurreta (Bizkaia)

Penaltiak geratzen aparta, historia egindakoa

Penaltiak geratzen aparta, historia egindakoa Penaltiak gelditzen bere garaiko onena zen Cedrun. Kubalak 200 penaltitik gora zeramatzan gola sartuz, 1958ko Kopako finalean 93. minutuan penaltia gelditu zion Carmelok. Lehen ez zuten aukerarik izaten aurkarien partiduak telebistaz ikusteko eta hauek jokaldiak aztertzeko. Hori dela-eta, hoteletako zerbitzariei-eta galdetzen zien ea penaltiak nork eta zelan botatzen zituen. Trukean partidurako sarrera ematen zien berak. Wembley zelaian gelditutako lehen penaltia ere berea izan zen.