Markina-Xemein (Bizkaia)

Auzoko tabernan gizonak baino ez

Auzoko tabernan gizonak baino ez <p>Euren etxean taberna egon zen eta bertan batzen ziren auzokoak domeketan. Orduan, ardoa, gaseosa, anisa, ko&ntilde;aka, kasa eta gailetak edukitzen zituzten. Jateko, txorizoa eta arrautzak ateratzen zituzten, bateren batek eskatuz gero. Orduan ez zen emakumerik sartzen tabernetan.</p>

Tamaina:

Euren etxean taberna egon zen eta bertan batzen ziren auzokoak domeketan. Orduan, ardoa, gaseosa, anisa, koñaka, kasa eta gailetak edukitzen zituzten. Jateko, txorizoa eta arrautzak ateratzen zituzten, bateren batek eskatuz gero. Orduan ez zen emakumerik sartzen tabernetan.