Zestoa (Gipuzkoa)

Aste Santuan bekatu zen soinua jotzea

Aste Santuan bekatu zen soinua jotzea <p><em>Sakabi</em> aurrean jarri eta aurrez aurre ikasi zuen soinua jotzen. Goizaldera pieza bururatuz gero, jaiki eta soinua jotzen aritzen zen. Erromeriak egiten zituen inguruko auzoak aipatzen ditu. Aste Santuan bekatu izaten zen soinua jotzea eta ez zen erromeriarik izaten, Donostiako Hirubiden soilik.</p>

Tamaina:

Sakabi aurrean jarri eta aurrez aurre ikasi zuen soinua jotzen. Goizaldera pieza bururatuz gero, jaiki eta soinua jotzen aritzen zen. Erromeriak egiten zituen inguruko auzoak aipatzen ditu. Aste Santuan bekatu izaten zen soinua jotzea eta ez zen erromeriarik izaten, Donostiako Hirubiden soilik.