Zestoa (Gipuzkoa)

Jaénen lanean eta gazte mugimenduan

Jaénen lanean eta gazte mugimenduan <p>Hiru ikasturtez, gizarte-laguntzaile gisako ikasketak egiten egon zen Ja&eacute;ngo zentro batean. Urte bakoitzean leku ezberdinetan egin zituen praktikak: herritxo batean, psikiatriko batean eta Ja&eacute;ngo auzo behartsu batean. Egoera gogorrak ikusi zituen, baina oso aberatsa izan zen. Asteburuetan 'Juventudes rurales cat&oacute;licas' mugimenduan parte hartzen zuen (Zumaiako 'Herri Gaztedi'-ren parekoa) eta hortxe hasi zen bere militantzia.</p>

Tamaina:

Hiru ikasturtez, gizarte-laguntzaile gisako ikasketak egiten egon zen Jaéngo zentro batean. Urte bakoitzean leku ezberdinetan egin zituen praktikak: herritxo batean, psikiatriko batean eta Jaéngo auzo behartsu batean. Egoera gogorrak ikusi zituen, baina oso aberatsa izan zen. Asteburuetan 'Juventudes rurales católicas' mugimenduan parte hartzen zuen (Zumaiako 'Herri Gaztedi'-ren parekoa) eta hortxe hasi zen bere militantzia.