Usurbil (Gipuzkoa)

Bi txiste

Bi txiste Tortillaren txistea kontatzen du. Ebakuntza estetikoari buruzko txistea kontatzen du.

Tortillaren txistea kontatzen du. Ebakuntza estetikoari buruzko txistea kontatzen du.

Transkripzioa

-Mutil bat bee lagunakin juntatu zanian: "Ze mouz?" eta "motel, motel, etxian erotzat egokitzen natxiek". "Erotzat? Zeatikan?". "Tortilla-patata asko gustatzen zaitelako". "Tortilla? Nei're ikeragarri gustatzen zatak". "Guazemak etxea, guazemak! Armaioa dana betia zekat eta".
-Argiñanok esan zuna politta bestia, beste neska (b)at han emen zeon klinikan edo, operazioan, nola deitzen die ba? Estetika edo. Ein emen zizkien ezpaiñak, kokotza ere bai, masaillak... Geo petxuk'e bai hazi ta. Orduako aspertuta eongo zan meikua eta bueno. "Me parece que ya estás ya como para ir a casa; estarás a gusto, no?". "Pues mira, me gustaría que los ojos parezcan mayores, más saltones". "Enfermera, trae la factura!".